7 VJETE EKSPERTISE

RRJETI I PASTER AUTO

Ne kemi krijuar mijëra procese prodhimi, strategji që na lejon të kuptojmë klientët tanë si kurrë më parë. Ne jemi të pranishëm deri në këtë pikë për shkak të besimit dhe vlerësimit të klientëve tanë.

Për të ndihmuar në frenimin e rrjedhës së plastikës në oqean, ne jemi zotuar të eliminojmë plastikën me përdorim të vetëm nga gama e produkteve dhe pikave ushqimore deri në vitin 2023.

pse na zgjodhet ne

Gjërat tona unike

Klasa e përshtatshme për taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra per inceptos vel pretium

lectus qua. Nunc id cursus metus ididunt ut labore metus episcing.

Unike për femra

Koleksionet tona veshin një grua unike dhe femërore. Pjesët shfaqin një stil të përjetshëm duke mbajtur parasysh estetikën dhe tendencat e modës.

Elegante për meshkuj

Nga rrobaqepësia tradicionale deri te pjesët më informale. Koleksionet tona Umino Man shfaqin tendencat më të fundit me komoditetin maksimal.

Liri për të gjithë

Modelet janë krijuar duke adoptuar tendencat aktuale, duke lënë hapësirë ​​për shprehje personale tek të rinjtë.

“Umino do të bëhet një shembull i modelit të përgjegjshëm të biznesit duke bërë biznes

me dashamirësi, fitim dhe duke sjellë vlera praktike dhe afatgjata për klientët, punonjësit,

partnerët, komuniteti për mjedisin dhe për aksionerët”

Michael Anthony, CEO & Themelues Umino

FABRIKE TONA

Produkti më i mirë

Ne kalojmë muaj duke gjetur fabrikat më të mira në mbarë botën—të njëjtat që prodhojnë etiketat tuaja të preferuara të stilistëve. Ne i vizitojmë shpesh dhe ndërtojmë marrëdhënie të forta personale me pronarët. Çdo fabrikë i jepet një auditim i përputhshmërisë për të vlerësuar faktorë si pagat e drejta.

Mëso më shumë

CILËSIA JONË

Produkte të përjetshme

Në Umino, ne nuk jemi të prirur për trendet. Ne duam që ju të vishni pjesët tona për vitet, madje edhe dekadat që do të vijnë. Kjo është arsyeja pse ne i marrim materialet dhe fabrikat më të mira për produktet tona të përjetshme—si pulovrat tona prej kashmiri Grade-A, këpucët italiane dhe fabrikat peruane Pima.

Mëso më shumë