Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm - Clean Auto

Çmimi referencë €4,90
Çmimi me zbritje

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm - Clean Auto
Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm - Clean Auto
Çmimi referencë €4,90
Çmimi me zbritje

Zbuloni peshqirin me mikrofibër me ngulitje automatike të pastër, i projektuar posaçërisht për pastrimin e dritareve , mjeti thelbësor për të marrë transparencë të pakrahasueshme! Falë thurjes së tij të projektuar posaçërisht me vafle, ky peshqir garanton pastrimin e dritareve pa vija. Dizajni i tij përfshin qepje, gjë që e bën atë edhe më absorbues.

E veçanta e këtij peshqiri qëndron në thurjen e tij të stampuar që siguron rezultate të patëmetë gjatë pastrimit të dritareve. Mikrofibrat e stampuara kapin në mënyrë efektive papastërtitë dhe mbetjet, duke i lënë dritaret tuaja krejtësisht të pastra dhe pa vija.

Me një densitet mesatar prej 400 gsm, ky peshqir ofron përthithje optimale për pastrim efektiv. Ngjyra e saj blu është praktike dhe tërheqëse.

Madhësia e përshtatshme prej 40cm x 40cm e bën atë ideal për përdorim të përditshëm dhe për pastrimin e sipërfaqeve të madhësive të ndryshme. Qoftë për xhamat e automjetit ose shtëpisë tuaj, Peshqiri i pastër me mikrofibër me ngulitje automatike është mjeti i përsosur për të arritur qartësi të pashoqe.

Mos prisni më për të hequr shenjat e padëshiruara në dritaret tuaja. Zgjedhni peshqirin me mikrofibër të pastër automatik të ngulitur tani dhe shijoni dukshmërinë e pastër kristal në asnjë kohë!

Gjeni këtë produkt të jashtëzakonshëm në faqen tonë të Clean Autoclean-auto.net , kushtuar entuziastëve të makinave dhe ekspertëve të detajuar.

Foto pa kontratë

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.