Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm – #JESUISDETAILER

Çmimi referencë €4,90
Çmimi me zbritje

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm – #JESUISDETAILER
Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm – #JESUISDETAILER
Çmimi referencë €4,90
Çmimi me zbritje

Peshqir mikrofibër me strukturë të stampuar për pastrimin e dritareve pa vija

Endje waffle për një rezultat pa vija.
Me tegel, mikrofibër shumë absorbues

Dendësia mesatare prej 400 gsm.
Ngjyra blu.

Madhësia praktike: 40cm x 40cm

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.