Shkumë lëkure në 150ml – Shishe me shkumë – #JeSuisDetailer

Çmimi referencë €6,90
Çmimi me zbritje

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
Shkumë lëkure në 150ml – Shishe me shkumë – #JeSuisDetailer
Çmimi referencë €6,90
Çmimi me zbritje

Je Suis Detailer spërkatës shkumës me shishe 150ml detajuese të produktit

Zbuloni shkumësin e markës franceze Je Suis Detailer në 150ml.
Dizajn unik për t'ju dalluar nga përgatitësit dhe shitësit e tjerë.
Kapacitet më i lartë në krahasim me shkumëzat e tjera të disponueshme në treg për të kursyer kohë dhe për të shmangur rimbushjen shumë shpesh.

Shishe shumë elegante e zezë 150 ml me logo të bardhë Je Suis Detailer.

Shishe me shkumë ideale për të gjitha hollimet tuaja dhe produktet e pastrimit të brendshëm: degreasues plastik i llojit APC, pastrues pëlhurash, sapun për larjen e duarve.

Koka e saj shpërndarëse krijon një shkumë aktive dhe mbi të gjitha shumë ekonomike në përdorimin e produktit tuaj të detajimit.

Disponohet individualisht, shishe 150 ml.

Je Suis Detailer / JSD është një markë e regjistruar franceze. Riprodhimi i ndaluar. 

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.