Lëkurë & Alcantara Clean Concentrate - Clean Auto - DETAILING 500ML - 1L - Effective - Hollim 5%

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
KAPACITETI : 500 ml
Lëkurë & Alcantara Clean Concentrate - Clean Auto - DETAILING 500ML - 1L - Effective - Hollim 5%
Lëkurë & Alcantara Clean Concentrate - Clean Auto - DETAILING 500ML - 1L - Effective - Hollim 5%
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Hollimi 5% - 10%

Zbuloni produktin tonë më të fundit revolucionar:


Zgjidhja e pastrimit të thellë për lëkurë dhe alcantara nga Clean Auto.

Kthejeni në jetë pjesën e brendshme të automjetit tuaj me formulën tonë të krijuar posaçërisht për t'u kujdesur për sediljet tuaja prej lëkure dhe veshjet Alcantara. Ky pastrues heq në mënyrë efektive njollat ​​e forta, papastërtitë e ngulitura dhe shenjat e konsumimit, duke ruajtur bukurinë origjinale të sipërfaqeve tuaja.

Karakteristikat dhe përfitimet:

  1. Pastrim i thellë: Solucioni ynë i pastrimit prej lëkure dhe alcantara depërton thellë për të hequr papastërtitë dhe njollat ​​më të vështira, duke ringjallur ngjyrën dhe strukturën origjinale.

  2. Mbrojtje afatgjatë: Përveç veprimit të saj pastrues, formula jonë lë një shtresë mbrojtëse që largon dëmtimet e ardhshme, duke garantuar qëndrueshmërinë e sipërfaqeve tuaja.

  3. Lehtësia e përdorimit: Produkti ynë i gatshëm për përdorim thjeshton procesin e pastrimit, thjesht aplikojeni, fshijini butësisht dhe shijoni brendësinë e automjetit tuaj që duket si e re.

Transformoni rutinën tuaj të pastrimit dhe ktheni në jetë pjesën e brendshme të automjetit tuaj me zgjidhjen e pastrimit të lëkurës dhe Alcantara të Clean Auto.

Vizitoni faqen tonë të internetit Clean-Auto.net për të zbuluar këtë produkt revolucionar dhe për të eksploruar linjën tonë të plotë të produkteve dhe aksesorëve cilësorë të pastrimit të automobilave.

Përjetoni pastërtinë dhe ruajtjen me Clean Auto, aleati juaj për një ambient të përsosur automobilistik.

Livraisons

  • Livraison DPD & Mondial Relay gratuite dès 79,90€ d'achat sinon à 2,90€.

Retours

  • Retours gratuits sous 30 jours. Le(s) article(s) retourné(s) doivent être neufs, non utilisés dans l'emballage d'origine.