PASTRUES MOTORRI - DETAJUES I FUQISHEM - DETAJE - AUTO I PASTER

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
KAPACITETI: 500 ml

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

PASTRUES MOTORRI - DETAJUES I FUQISHEM - DETAJE - AUTO I PASTER
PASTRUES MOTORRI - DETAJUES I FUQISHEM - DETAJE - AUTO I PASTER
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Clean Auto Powerful Engine Cleaner është mjeti thelbësor për entuziastët e detajimit të makinave. I projektuar për të hequr yndyrat, papastërtitë dhe mbetjet e pluhurit nga motori juaj, ky produkt me cilësi profesionale do t'ju lejojë të rivendosni shkëlqimin e makinës suaj.

Lehtë për t'u përdorur:

  1. Aplikoni me bujari pastruesin Clean Auto Powerful Engine në një mikrofibër cilësore.
  2. Përdorni mikrofibrën e ngopur për të pastruar plotësisht të gjitha sipërfaqet e motorit tuaj, duke përfshirë zonat e vështira për t'u arritur.
  3. Ju gjithashtu mund ta përdorni këtë produkt me furçat tona të detajimit Clean Auto për pastrim edhe më të saktë.

Zbuloni gamën tonë të plotë të produkteve të detajimit të automobilave në faqen tonë të internetit , duke përfshirë furçat dhe mikrofibrat tona premium , për ta bërë automjetin tuaj një vepër arti të vërtetë. Besoni markës Clean Auto për të arritur rezultate të patëmetë çdo herë.

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.