peshqir THARJE ME MIKROFIBER XXL (700 gsm) AUTO I PASTER - DETAJE

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
Batch : 1

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

peshqir THARJE ME MIKROFIBER XXL (700 gsm) AUTO I PASTER - DETAJE
peshqir THARJE ME MIKROFIBER XXL (700 gsm) AUTO I PASTER - DETAJE
Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje

Peshqir me mikrofibër i pastër Auto XXL - Zgjedhja e ekspertëve të detajimit të automjeteve për tharje të patëmetë

Në botën e kërkuar të detajimit të automobilave, peshqiri me mikrofibër Clean Auto XXL shquhet si zgjidhja e tharjes par excellence pas një larjeje të përpiktë me shampon Clean Auto . I krijuar posaçërisht për të përmbushur standardet e larta të entuziastëve të detajimit të automobilave, ky peshqir blu me mikrofibër ofron performancë të pakrahasueshme në tharje, duke respektuar dhe ruajtur përfundimin delikat të automjeteve të nivelit të lartë.

Karakteristikat dalluese:

  • Tharje precize pa gjurmë : Projektuar për sektorin kërkues të detajimit të automobilave, siguron tharje të shpejtë, efikase dhe pa vija, një kriter thelbësor për profesionistët e detajuar.
  • Projektuar për detajimin e makinave të nivelit të lartë : Perfekt për t'u përdorur pas pastrimit me shampon Clean Auto , ky peshqir përmbush pritshmëritë e specialistëve të detajimit.
  • Qëndrueshmëria dhe qëndrueshmëria për profesionistët : Me skaje të përforcuara dhe një peshë optimale prej 400 g/m², është projektuar për t'i bërë ballë përdorimit të shpeshtë dhe intensiv, tipik për punëtoritë e detajuara.
  • Ngjyra praktike dhe elegante : Bluja elegante e peshqirit jo vetëm që duket mirë, por gjithashtu ndihmon në identifikimin e shpejtë të zonave të lagura për tharje efikase.
  • Lehtë për t'u kujdesur për përdorim të vazhdueshëm : Lahet në makinë, është gjithmonë gati për sfidën tjetër të detajimit.

Përshtatni peshqirin me mikrofibër Clean Auto XXL për rezultatet e tharjes që plotësojnë kërkesat e detajuesve profesionistë të automobilave. Vizitoni clean-auto.net për të zbuluar gamën tonë të plotë të produkteve të dedikuara për entuziastët dhe profesionistët e detajimit të automjeteve.

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.