Bojë për tapet dhe qilim të zi - AUTO CLEAN - DETAJE

Çmimi referencë €29,90
Çmimi me zbritje
KAPACITETI: 1L

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Bojë për tapet dhe qilim të zi - AUTO CLEAN - DETAJE
Bojë për tapet dhe qilim të zi - AUTO CLEAN - DETAJE
Çmimi referencë €29,90
Çmimi me zbritje

Bojë e zezë Clean Auto High Performance - Risi në Detajimin e Automobilave dhe Rinovimin e Tapetit

Transformoni qilimat dhe qilimat e automjetit tuaj me njollën e zezë me performancë të lartë të Clean Auto , e krijuar posaçërisht për entuziastët e detajimit të automobilave. Kjo formulë e gatshme për përdorim është një aset i madh në arsenalin e çdo profesionisti të detajuar makine, duke siguruar rinovim të thellë dhe të qëndrueshëm pas pastrimit të përpiktë me APC Clean Auto .

Karakteristikat kryesore për detajet e automobilave:

  • Formula e avancuar : Ideale për profesionistët e detajimit të makinave, boja jonë e zezë depërton në fijet e qilimave dhe qilimave, duke u dhënë atyre një pamje të re dhe ngjyrë të thellë.

  • Aplikimi pas pastrimit me APC Clean Auto : Për rezultate optimale, përdorni njollën tonë pas pastrimit të plotë me APC Clean Auto , duke siguruar ngjitje të përsosur dhe ngjyrë uniforme.

  • Furçë efektive me furçën Clean Auto Hard Bristle : Maksimizoni depërtimin e njollave dhe siguroni një përfundim të përsosur duke përdorur furçën Clean Auto Hard Bristle.

  • Qëndrueshmëria dhe mbrojtja : Jo vetëm që njolla jonë ringjall pamjen, por gjithashtu mbron qilimat dhe qilimat tuaja nga konsumimi i përditshëm, një aspekt thelbësor për automjetet që i nënshtrohen përdorimit të rëndë.

Profesionistët dhe entuziastët e detajimit të makinave, zgjidhni ngjyrën e zezë Clean Auto për një rinovim tapeti që plotëson kërkesat tuaja. Vizitoni clean-auto.net për të zbuluar gamën tonë të plotë të dedikuar për detajet e automobilave dhe për t'i dhënë automjeteve tuaja një pamje me produkte të dizajnuara për njohës.

Foto pa kontratë

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.