FSHESË UNIVERSAL TURBO-FURCA - PASTRIMI I MAKINAVE - PASTRIMI AUTOmatik - Detaje

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
Batch: 1

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

FSHESË UNIVERSAL TURBO-FURCA - PASTRIMI I MAKINAVE - PASTRIMI AUTOmatik - Detaje
FSHESË UNIVERSAL TURBO-FURCA - PASTRIMI I MAKINAVE - PASTRIMI AUTOmatik - Detaje
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Furça automatike Turbo Clean - Aksesori thelbësor për pastrim të thellë dhe efektiv

Furça Clean Auto Turbo është aksesori i përsosur i fshesës me korrent, i krijuar posaçërisht për pronarët e kafshëve shtëpiake dhe për pastrimin e thellë të makinave, divaneve dhe dyshekëve. Ky mjet është një aleat thelbësor për heqjen e shpejtë dhe efektive të qimeve të kafshëve shtëpiake, garzave dhe mbeturinave të tjera nga të gjitha sipërfaqet, duke përfshirë qilimat dhe qilimat e automjeteve.

Karakteristikat dhe përfitimet:

  • Lehtësia e instalimit : Përshtatet lehtësisht me të gjitha llojet e fshesave me korrent, duke e bërë pastrimin të shpejtë dhe të lehtë.
  • Fijet e forta : Depërtojnë thellë në fijet e qilimave ose qilimave për të hequr në mënyrë efektive të gjitha mbetjet.
  • Ideale për zonat e vështira për t'u arritur : E përkryer për pastrimin e qosheve dhe skajeve, kjo furçë siguron pastrim të plotë në vendet më të vështira.
  • Pastrim i lehtë : I shkëputshëm dhe i larë me sapun dhe ujë për mirëmbajtje të thjeshtë dhe efektive.

Furça turbo Clean Auto është aksesori thelbësor i pastrimit për këdo që kërkon një zgjidhje të shpejtë dhe efektive për t'i mbajtur hapësirat e tyre të pastra dhe mikpritëse. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për detajimin e makinës suaj ose mbajtjen e hapësirave tuaja të brendshme pa qime kafshësh shtëpiake, furça turbo do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja.

Porosit tani në clean-auto.net dhe zbulo se si furça turbo Clean Auto mund të transformojë rutinën tuaj të pastrimit.

Ju lutemi vini re se fotot në faqen tonë janë vetëm për qëllime informative dhe mund të mos jenë kontraktuale.


Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.