CILAT JANË KOHËT E DORGIMIT?

A JANË KTHIM FALAS?

NJË KODI PROMOVE?

PRODUKTET TONA

Prodhuar në Francë 🇫🇷

APC TONA: Eco Clean & APC Ultra Concentrated - Shkëlqim i lartë - 99,5% Ekologjik - 1L - 5l - Pastrues universal - Pastrues për të gjitha qëllimet
PASTRUES I RROTAVE - DETYRUES I FUQYSHEM (PAE) - AUTO CLEAN - DETAJE
I rraskapitur
QUMËSHT PLASTIKE DHE LËKURË USHQYES (Finimi saten) Auto i pastër - ERË KOKOSI - DETAJIM MAKINE
Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.

Rinovues & Shine Plastike & Goma (Shkëlqim i Lartë) CLEAN AUTO

Çmimi referencë €24,90
Çmimi me zbritje
Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.
Bojë për tapet dhe qilim të zi - AUTO CLEAN - DETAJE

Bojë për tapet dhe qilim të zi - AUTO CLEAN - DETAJE

Çmimi referencë €29,90
Çmimi me zbritje
Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
PASTRUES MOTORRI - DETAJUES I FUQISHEM - DETAJE - AUTO I PASTER

PASTRUES MOTORRI - DETAJUES I FUQISHEM - DETAJE - AUTO I PASTER

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
Shampo - Depilim - Pa kontakt - Ultra e koncentruar - Detajim - Auto i pastër
Lëkurë & Alcantara Clean Concentrate - Clean Auto - DETAILING 500ML - 1L - Effective - Hollim 5%
Ushqyes për lëkurë dhe lëkurë imituese - (PAE) Për mbrojtje afatgjatë dhe një veshje të re 500ML - 1 LITER - AUTO CLEAN - DETAJE
IPA - Pastrues xhami - Alkool izopropil - 500 ml - Auto i pastër - Detaje

PARFUMET TONA

Kokosi 🥥, luleshtrydhe 🍓 ose karamele 🍭...

Parfumoni kabinën tuaj!

AROMË PËR SHTËPI (lule pambuku)

AROMË PËR SHTËPI (lule pambuku)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
AROMË PËR SHTËPI (Vanilje të Egër)

AROMË PËR SHTËPI (Vanilje të Egër)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
AROMË PËR SHTËPI (Kamele)

AROMË PËR SHTËPI (Kamele)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
AROMË PËR SHTËPI (vanilje kokosi)

AROMË PËR SHTËPI (vanilje kokosi)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
AROMË PËR SHTËPI (Vanilje qelibar)

AROMË PËR SHTËPI (Vanilje qelibar)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
AROMË PËR SHTËPI (mango)

AROMË PËR SHTËPI (mango)

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje

FURCA DHE FURCA TONA

Gjeni furçën ideale për të shkëlqyer buzët, brendësinë dhe trupin e makinës suaj 🚗!

Furçë kaçavidash, Kompleti prej 3, Furça shpuese CLEAN AUTO

Furçë kaçavidash, Kompleti prej 3, Furça shpuese CLEAN AUTO

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
Furçë ekstra e butë për pëlhura Lëkurë Plastike

Furçë ekstra e butë për pëlhura Lëkurë Plastike

Çmimi referencë €9,90
Çmimi me zbritje
Furçë Tapeti (Hard Bristle) Clean Auto - DETAJIM MAKINE

Furçë Tapeti (Hard Bristle) Clean Auto - DETAJIM MAKINE

Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje
Set me 2 furça për pastrimin e pluhurit - Clean Auto

Set me 2 furça për pastrimin e pluhurit - Clean Auto

Çmimi referencë €9,90
Çmimi me zbritje
Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.

Furçë buzësh ekstra të gjata dhe të buta - Clean Auto

Çmimi referencë €12,90
Çmimi me zbritje
Furçë Extra Soft Rim & Goma 20cm ose 50 cm - CLEAN AUTO - CLEANING JANTES
Set me 5 furça për pastrimin e detajeve - Clean Auto

Set me 5 furça për pastrimin e detajeve - Clean Auto

Çmimi referencë €9,90
Çmimi me zbritje
Furçë për flokë kafshësh 3 në 1 - Qen - Mace - CLEAN AUTO

Furçë për flokë kafshësh 3 në 1 - Qen - Mace - CLEAN AUTO

Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje
Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
Découvrez le tampon applicateur Clean Auto, l'outil indispensable pour l'application précise de produits de detailing sur votre véhicule. Fabriqué avec des matériaux de haute qualité, ce tampon garantit une répartition uniforme et un résultat impeccable à chaque utilisation. Obtenez une finition professionnelle et préservez l'apparence de votre voiture avec le tampon applicateur Clean Auto. Visitez notre site clean-auto.net pour en savoir plus.

PAJISJET TONA

Shndërroni fshesën tuaj me korrent në një makinë shampo - CLEAN AUTO - DETAJE
FSHESË UNIVERSAL TURBO-FURCA - PASTRIMI I MAKINAVE - PASTRIMI AUTOmatik - Detaje
Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
100ml Doser - Spërkatës 500ML - 1 Litër - 5L CAN - Clean Auto

100ml Doser - Spërkatës 500ML - 1 Litër - 5L CAN - Clean Auto

Çmimi referencë €2,90
Çmimi me zbritje
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.

Topa me shkumë automatike të pastër 2-në-1 - FOAMER - DETAJE E MAKINAVE

Çmimi referencë €19,90
Çmimi me zbritje €29,90
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
Zbritje prej [përqind_sale]
CANON A MOUSSE ELECTRIQUE 2L - FOAMER SHINE - DETAILING - CLEAN AUTO

CANON A MOUSSE ELECTRIQUE 2L - FOAMER SHINE - DETAILING - CLEAN AUTO

Çmimi referencë €59,90
Çmimi me zbritje €69,90

MIKROFIBERT TONA

Shumë 10 Mikrofibra 400GSM - 38cm x 38cm - Cilësi e Lartë - AUTO CLEAN - Pëlhurë me mikrofibër
Mikrofibër me stampim për dritare dhe xhama 40x40cm në 400gsm - Clean Auto
peshqir THARJE ME MIKROFIBER XXL (700 gsm) AUTO I PASTER - DETAJE

peshqir THARJE ME MIKROFIBER XXL (700 gsm) AUTO I PASTER - DETAJE

Çmimi referencë €13,90
Çmimi me zbritje
Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.

Excellence Fleece Microfiber Wash Glove - Clean Auto - DETAJE

Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje
Microfiber 1200 GSM - Performancë e lartë - Tharje - Pastrim automatik - Detaje - 40 x 40 cm ose 90 x 60 cm - Elita e tharjes automatike