Politika e privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si të dhënat tuaja personale mblidhen, përdoren dhe shpërndahen kur vizitoni www.clean-auto.net ("Sajti") ose bëni një blerje atje.

TË MBLEDHUR TË DHËNAT PERSONALE

Kur vizitoni sajtin, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara për pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën kohore dhe disa nga kukit që janë instaluar në pajisjen tuaj. Për më tepër, ndërsa shfletoni sajtin, ne mbledhim informacion në lidhje me faqet individuale të internetit ose produktet që shikoni, faqet e internetit ose termat e kërkimit që ju sollën në sit dhe informacione se si ndërveproni me sitin. Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si "Informacion i pajisjes".

Ne mbledhim informacione për pajisjen duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:


- "Skedarët e regjistrave" gjurmojnë aktivitetin e sajtit dhe mbledhin të dhëna si adresa juaj IP, lloji i shfletuesit që po përdorni, ofruesi juaj i shërbimit të internetit, faqet e referimit dhe daljes dhe të dhënat tuaja të vulës kohore (data dhe ora).
- "Web beacons", "etiketat" dhe "pikselët" janë skedarë elektronikë që regjistrojnë informacione rreth mënyrës se si e shfletoni Faqen.


Për më tepër, kur bëni ose përpiqeni të bëni një blerje përmes sajtit, ne mbledhim informacione të caktuara rreth jush, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës (përfshirë numrat tuaj të telefonit). informacionin e kartës së kreditit, adresën tuaj të emailit dhe numrin tuaj të telefonit. Ky informacion i mbledhur automatikisht quhet "Informacion i porosisë".

Kur përdorim termin "Informacion Personal" në këtë Politikë të Privatësisë, ne i referohemi si Informacionit të pajisjes ashtu edhe Informacionit të Porosisë.


SI I PËRDORIM TË DHËNAT TUAJ PERSONALE?

Në përgjithësi, ne përdorim informacionin e porosisë që mbledhim për të përpunuar çdo porosi të vendosur përmes sajtit (duke përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, organizimin e dërgimit të porosisë tuaj dhe t'ju ofrojmë fatura dhe/ose konfirmime porosie). Për më tepër, ne përdorim këtë informacion të porosisë për:
komunikoni me ju;
të vlerësojë mashtrimin ose rreziqet e mundshme; Dhe
kur kjo korrespondon me preferencat që na keni komunikuar, ju ofrojmë informacione ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Ne përdorim informacionin e pajisjes (në veçanti adresën tuaj IP) që mbledhim për të vlerësuar mashtrimin ose rrezikun e mundshëm dhe, në përgjithësi, për të përmirësuar dhe optimizuar faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analitikë rreth mënyrës se si klientët tanë shfletojnë dhe ndërveprojnë me sajtin, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të reklamimit dhe marketingut).

Ne ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta që na ndihmojnë ta përdorim atë për qëllimet e përshkruara më sipër. Për shembull, ne përdorim Shopify për të pritur dyqanin tonë online – për të mësuar më shumë rreth përdorimit të të dhënave tuaja personale nga Shopify, ju lutemi vizitoni: https://www.shopify.fr/legal/confidentialite.


Së fundi, ne mund të ndajmë gjithashtu të dhënat tuaja personale për të respektuar ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një thirrjeje, një urdhër kërkimi ose një kërkesë tjetër ligjore për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur të drejtat tona.

Siç u përmend më lart, ne përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju ofruar reklama të synuara ose mesazhe marketingu që ne besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për të mësuar më shumë se si funksionon reklamimi i synuar, mund të vizitoni faqen e informacionit të Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit (NAI) në: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/ how-does-it-work.

Ju mund të tërhiqeni nga reklamimi i synuar këtu:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING – https://about.ads.microsoft.com/fr-fr/ressources/policies/personalized-announcements

Për më tepër, ju mund të hiqni dorë nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e tërheqjes së Aleancës së Reklamimit Dixhital në: https://optout.aboutads.info/?c=3&lang=fr.


MOS NDIKONI

Ju lutemi vini re se ne nuk i ndryshojmë praktikat e mbledhjes dhe përdorimit të të dhënave të sajtit tonë kur zbulojmë një sinjal "Mos gjurmoni" në shfletuesin tuaj.


TË DREJTAT TUAJA

Nëse jeni banor evropian, keni të drejtën e aksesit në informacionin personal që ne mbajmë për ju dhe mund të kërkoni që ai të korrigjohet, përditësohet ose fshihet. Nëse dëshironi të ushtroni këtë të drejtë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit të dhëna më poshtë.
Për më tepër, nëse jeni banor evropian, vini re se ne përpunojmë informacionin tuaj për të përmbushur detyrimet tona kontraktuale ndaj jush (për shembull nëse vendosni një porosi në sit) ose për të ndjekur interesat tona tregtare të ligjshme, të listuara më sipër. Ju lutemi vini re gjithashtu se informacioni juaj do të transferohet jashtë Evropës, duke përfshirë Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.


RUAJTJA E TË DHËNAVE

Kur bëni një porosi përmes faqes, ne do t'i mbajmë në dosje informacionin e porosisë tuaj, përveç nëse dhe derisa të na kërkoni ta fshijmë atë.


NDRYSHIMET

Ne mund ta modifikojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here për të reflektuar, për shembull, ndryshime në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.


NA KONTAKTONI

Për të mësuar më shumë rreth praktikave tona të privatësisë, nëse keni ndonjë pyetje, ose nëse dëshironi të paraqisni një ankesë, ju lutemi na kontaktoni me email në cleanauto@gmx.fr, ose me postë në adresën e mëposhtme:

1 RUE DU HAUT MAS, LA RICAMARIE, 42150, Francë

PRODUKTET TONA

ÇFARË ËSHTË NJË APC? APC - Clean Auto - Detajimi - Makinë

Eksploroni në detaje se çfarë është një APC, një pastrues i gjithanshëm me shumë sipërfaqe, dhe zbuloni se si ai transformon pastrimin dhe mirëmbajtjen e automjetit...

Jan 24 2024
Artikull nga l'équipe d'Clean-auto.net
Lexo më shumë

APC CLEAN AUTO - Pastrues për të gjitha qëllimet - Detaje

Pastrim me shumë qëllime me APC DETAILING Clean Auto në automobila Produktet universale të pastrimit, të tilla si APC-të , janë pjesë thelbësore e detajimit të...

Jan 21 2024
Artikull nga l'équipe d'Clean-auto.net
Lexo më shumë