Mos i shit ose mos ndaj informacionet e mia personale

Siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë, ne mbledhim informacione personale gjatë ndërveprimeve tuaja me ne dhe faqen tonë të internetit, duke përfshirë përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme. Ne gjithashtu mund ta ndajmë këtë informacion personal me palët e treta, duke përfshirë partnerët e reklamave. Ne e bëjmë këtë në mënyrë që t'ju tregojmë reklama në faqet e tjera të internetit që janë më të rëndësishme për interesat tuaja dhe për arsye të tjera të përshkruara në Politikën tonë të Privatësisë.

Ndarja e informacionit personal për qëllime reklamimi të synuara bazuar në ndërveprimin tuaj në uebsajte të ndryshme mund të konsiderohet si "shitje", "ndarje" ose "reklamim i synuar" sipas disa ligjeve të privatësisë në SHBA. Në varësi të vendit ku jetoni, mund të keni të drejtën të tërhiqeni nga këto aktivitete. Nëse dëshironi të ushtroni këtë të drejtë për t'u çregjistruar, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

Nëse vizitoni faqen tonë të internetit me sinjalin e preferencës për të hequr dorë nga Kontrolli i Privatësisë Globale të aktivizuar, në varësi të vendndodhjes suaj, ne do ta trajtojmë këtë si një kërkesë për të hequr dorë nga një aktivitet që mund të konsiderohet si "shitje" ose "ndarje" personale të dhëna. informacion ose përdorime të tjera që mund të konsiderohen si reklama e synuar për pajisjen dhe shfletuesin që keni përdorur për të vizituar faqen tonë të internetit.

PRODUKTET TONA

ÇFARË ËSHTË NJË APC? APC - Clean Auto - Detajimi - Makinë

Eksploroni në detaje se çfarë është një APC, një pastrues i gjithanshëm me shumë sipërfaqe, dhe zbuloni se si ai transformon pastrimin dhe mirëmbajtjen e automjetit...

Jan 24 2024
Artikull nga l'équipe d'Clean-auto.net
Lexo më shumë

APC CLEAN AUTO - Pastrues për të gjitha qëllimet - Detaje

Pastrim me shumë qëllime me APC DETAILING Clean Auto në automobila Produktet universale të pastrimit, të tilla si APC-të , janë pjesë thelbësore e detajimit të...

Jan 21 2024
Artikull nga l'équipe d'Clean-auto.net
Lexo më shumë