Microfiber 1200 GSM - Performancë e lartë - Tharje - Pastrim automatik - Detaje - 40 x 40 cm ose 90 x 60 cm - Elita e tharjes automatike

Çmimi referencë €9,90
Çmimi me zbritje
Madhësia: 40 x 40 cm

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Microfiber 1200 GSM - Performancë e lartë - Tharje - Pastrim automatik - Detaje - 40 x 40 cm ose 90 x 60 cm - Elita e tharjes automatike
Microfiber 1200 GSM - Performancë e lartë - Tharje - Pastrim automatik - Detaje - 40 x 40 cm ose 90 x 60 cm - Elita e tharjes automatike
Çmimi referencë €9,90
Çmimi me zbritje

Microfiber 1200 GSM - Performancë e lartë - Tharje - Pastrim automatik - Detaje - 40 x 40 cm - ose 90 x 60 cm Elita e tharjes automatike


Zbuloni mikrofibrën Clean Auto 1200 GSM,


Projektuar për profesionistë kërkues dhe entuziastë të detajimit. Dendësia e tij e pakrahasueshme siguron përthithje maksimale dhe tharje të shpejtë, pa lënë gjurmë apo garzë.

Çdo fibër në këtë pëlhurë të klasës profesionale është përzgjedhur në mënyrë të imët për të siguruar qëndrueshmëri dhe efektivitet të lartë, duke e bërë atë zgjedhjen numër një për detajuesit.

E përkryer për përdorim në të gjitha sipërfaqet e automjetit tuaj, kjo mikrofibër e jashtëzakonshme shitet individualisht për të përmbushur nevojat specifike të çdo përdoruesi.

Përjetoni rezultate të përsosura me mikrofibrën e favorizuar nga ekspertët e detajuar.


Blini tani dhe shndërroni mirëmbajtjen e makinës tuaj në një përvojë të pastër automatike.


Foto pa kontratë

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.