Këtu për të ndihmuar

Keni një pyetje? Ju mund të gjeni një përgjigje në pyetjet tona të shpeshta. Por ju gjithashtu mund të na kontaktoni:

Umino - Shtetet e Bashkuara

68 St, South New York/NY 98944, Shtetet e Bashkuara. blueskytechcompany@gmail.comm

+222-1800-262

Orari i hapjes: Çdo ditë 9:00-18:00

Umino - Indi

68 St, South New York/NY 98944, Shtetet e Bashkuara. blueskytechcompany@gmail.comm

+222-1800-262

Orari i hapjes: Çdo ditë 9:00-18:00

Umino - frëngjisht

68 St, South New York/NY 98944, Shtetet e Bashkuara. blueskytechcompany@gmail.comm

+222-1800-262

Orari i hapjes: Çdo ditë 9:00-18:00

Kontaktoni

Do të donim të dëgjonim nga ju për të gjithë shërbimin tonë. Komentet dhe sugjerimet tuaja do të vlerësohen shumë. Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.