20 x Kamoshi i veçantë me aplikim qeramike – #JesuisDetailer - Clean Auto

Çmimi referencë €12,90
Çmimi me zbritje

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
20 x Kamoshi i veçantë me aplikim qeramike – #JesuisDetailer - Clean Auto
Çmimi referencë €12,90
Çmimi me zbritje

Zbuloni setin tonë prej 20 kamoshi Je Suis Detailer të krijuar posaçërisht për detalierët , mjeti thelbësor për aplikimin e mbrojtjes qeramike në automjetin tuaj. Këto kamoshi të gjithanshëm mund të përdoren gjithashtu për të aplikuar lustrim ekspres ose shkëlqim të gomave , duke ofruar një zgjidhje të plotë për mirëmbajtjen e makinës suaj.

Karakteristikat dhe përfitimet:

  1. Madhësia optimale: Çdo kamoshi ka përmasa 10x10 cm, duke siguruar një sipërfaqe ideale për aplikimin e saktë të produkteve tuaja të detajuara.

  2. Përdorimi i vetëm: Kamoshitë tanë janë krijuar për përdorim të vetëm, duke garantuar një aplikim të pastër dhe pa mbetje. Pasi të përdoren, thjesht hidhini ato.

  3. Përputhshmëria e gjithanshme: Kamoshi Je Suis Detailer janë ideale për aplikimin e mbrojtjes qeramike në trup, buzë, dritare ose plastikë. Përveç kësaj, ato janë perfekte për aplikimin e lustrimit tuaj ekspres ose shkëlqimin e gomave tuaja.

  4. Loti i favorshëm: Çdo lot përfshin 20 kamoshi të cilësisë së lartë, të paraqitura në paketim. Kjo do të thotë që ju keni furnizim të mjaftueshëm për nevojat tuaja të detajuara.

  5. Logoja e Je Suis Detailer: Kamoshitë tanë shfaqin me krenari logon Je Suis Detailer, një simbol i cilësisë dhe profesionalizmit në botën e detajimit.

Detajuesit profesionistë e duan paketën tonë prej 20 kamoshi , të krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e tyre. Kamoshi Je Suis Detailer (JSD) ju lejon të aplikoni në mënyrë të barabartë trajtimet tuaja qeramike, lustrimin tuaj ekspres ose shkëlqimin e gomave tuaja, për një rezultat profesional me çdo përdorim.

Mos harroni se kamoshi nuk është i ripërdorshëm për shkak të vetive specifike të trajtimeve qeramike. Zgjedhni cilësinë dhe praktikën me kamoshi Je Suis Detailer, një markë e regjistruar franceze, për të marrë rezultate të jashtëzakonshme në çdo fazë të detajimit tuaj.

FOTO JO KONTRAKTUESE

Eksploroni gamën tonë të mjeteve dhe aksesorëve të detajuar në Clean-Auto.net për të gjetur gjithçka që ju nevojitet për të përmirësuar automjetin tuaj.

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.