Furçë Extra Soft Rim & Goma 20cm ose 50 cm - CLEAN AUTO - CLEANING JANTES

Çmimi referencë €12,90
Çmimi me zbritje
Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.
Furçë Extra Soft Rim & Goma 20cm ose 50 cm - CLEAN AUTO - CLEANING JANTES
Çmimi referencë €12,90
Çmimi me zbritje

Furça ekstra e butë e buzëve dhe gomave është mjeti thelbësor për pastrimin e butë të rripave dhe gomave tuaja, pa rrezikun e gërvishtjes së tyre. Me dizajnin e saj të konsideruar me kujdes, kjo furçë është zgjedhja ideale për entuziastët e makinave që shqetësohen për ruajtjen e pamjes së rimave dhe gomave të tyre.

Karakteristikat kryesore:

 1. Dizajn ekstra i butë: Qimet e kësaj furçe janë të dizajnuara posaçërisht për të qenë të buta në buzë dhe goma, duke parandaluar gërvishtjet dhe dëmtimet e mundshme.

 2. Dimensionet ideale: Me një madhësi prej 20 cm, kjo furçë ofron një ekuilibër të përsosur midis manovrimit dhe efikasitetit, duke ju lejuar të arrini lehtësisht çdo cep të rimave dhe gomave tuaja.

 3. Doreza ergonomike: Furça ka një dorezë ergonomike e cila garanton një kapje të rehatshme dhe kontroll optimal gjatë pastrimit.

 4. Shkathtësia e përdorimit: Kjo furçë është e përshtatshme për një larmi buzësh dhe llojesh gomash, duke e bërë atë një mjet të gjithanshëm për mirëmbajtjen e automjetit tuaj.

 5. Ndërtim cilësor: E bërë nga materiale me cilësi të lartë, kjo furçë është ndërtuar për të qëndruar dhe për t'i bërë ballë përdorimit të përsëritur.

Përdorimi i rekomanduar:

 1. Lagni rrotat dhe gomat tuaja.
 2. Aplikoni një pastrues të përshtatshëm për rrotat dhe gomat.
 3. Përdorni furçën ekstra të butë të buzës dhe gomave për të pastruar butësisht të gjitha sipërfaqet, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonave të pista ose të njollave.
 4. Shpëlajeni tërësisht me ujë të pastër.
 5. Admironi rrotat dhe gomat tuaja të gazuara dhe pa gërvishtje!

Jepini rrotave dhe gomave tuaja kujdesin që meritojnë me furçën shtesë të butë dhe furçën e gomave . Mos lejoni që asnjë papastërti ose pluhur të njollosë pamjen e automjetit tuaj. Porosit sot për të arritur rezultate të patëmetë dhe për të ruajtur bukurinë e makinës suaj.

Kjo furçë mund të përdoret gjithashtu me APC Clean Auto , një pastrues efektiv universal, pastruesin e buzëve si dhe produkte të tjera nga koleksioni i disponueshëm në Clean-Auto.net . Foto pa kontratë

Livraisons

 • Livraison DPD & Mondial Relay gratuite dès 79,90€ d'achat sinon à 2,90€.

Retours

 • Retours gratuits sous 30 jours. Le(s) article(s) retourné(s) doivent être neufs, non utilisés dans l'emballage d'origine.