Furçë Tapeti (Hard Bristle) Clean Auto - DETAJIM MAKINE

Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje
Batch: 1 furçë
Furçë Tapeti (Hard Bristle) Clean Auto - DETAJIM MAKINE
Furçë Tapeti (Hard Bristle) Clean Auto - DETAJIM MAKINE
Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje

Zbuloni furçën tonë me qime të forta , mjetin thelbësor për pastrimin e thellë të qilimave, qilimave dhe sipërfaqeve të tjera të ngjashme. Kjo furçë manuale është projektuar posaçërisht me qime të qëndrueshme për të hequr lehtësisht papastërtitë, pluhurin, qimet dhe garzat, duke i lënë sipërfaqet tuaja të pastra dhe të freskëta.

Karakteristikat kryesore:

  1. Qimet e qëndrueshme: Qimet e kësaj furçe janë projektuar për t'i bërë ballë pastrimit intensiv, duke siguruar efikasitet maksimal kur hiqni papastërtitë e ngulitura.

  2. Ergonomike dhe e lehtë për t'u përdorur: Kjo furçë përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e dorës suaj, duke siguruar një kapje të rehatshme për pastrim pa mundim. Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet.

  3. Shkathtësi e jashtëzakonshme: Pavarësisht nëse keni nevojë të pastroni makinën, qilimat apo qilimat, kjo furçë dore është mjeti ideal për pastrim të thellë.

  4. Përdorimi me APC: Kjo furçë mund të përdoret gjithashtu me APC Clean Auto , një pastrues efektiv universal, për pastrim edhe më të fuqishëm në qilima dhe qilima.

  5. E përkryer për aplikimin e njollave : Përveç pastrimit, kjo furçë është gjithashtu ideale për aplikimin e njollave në sipërfaqet tuaja të tekstilit, duke ofruar një zgjidhje të gjithanshme për mirëmbajtjen e automjetit ose të brendshme.

Jepini qilimave, qilimave dhe sipërfaqeve të ngjashme tuaja një pastrim të thellë me furçën tonë me qime të forta . Lehtë për t'u përdorur dhe efektive, do t'ju lejojë të gjeni sipërfaqe të pastra dhe të rifreskuara në asnjë kohë. Porosit tuajin sot dhe përjetoni lehtësinë e pastrimit të thellë.

Ju lutemi vini re se fotot e paraqitura në faqen tonë janë vetëm për qëllime informative dhe mund të mos jenë kontraktuale.

Livraisons

  • Livraison DPD & Mondial Relay gratuite dès 79,90€ d'achat sinon à 2,90€.

Retours

  • Retours gratuits sous 30 jours. Le(s) article(s) retourné(s) doivent être neufs, non utilisés dans l'emballage d'origine.