Shndërroni fshesën tuaj me korrent në një makinë shampo - CLEAN AUTO - DETAJE

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Shndërroni fshesën tuaj me korrent në një makinë shampo - CLEAN AUTO - DETAJE
Shndërroni fshesën tuaj me korrent në një makinë shampo - CLEAN AUTO - DETAJE
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Grykë transparente revolucionare e Clean Auto për fshesat me korrent - Transformoni pastrimin tuaj me APC Clean Auto

Zbuloni grykën tonë transparente revolucionare nga Clean Auto , një aksesor inovativ që e transformon fshesë me korrent të lagësht dhe të thatë në një shampo të gjithanshme, perfekte për detajimin dhe pastrimin e makinave, divaneve, dyshekëve dhe më shumë. Përdoreni atë me APC Clean Auto për pastrim të thellë dhe rezultate profesionale.

Kjo grykë transparente përshtatet lehtësisht me shumicën e fshesave me korrent (30 mm deri në 40 mm) dhe ju lejon të vizualizoni përzierjen e ujit dhe shampos, duke siguruar kështu kontroll të saktë dhe efikasitet maksimal. Qoftë për heqjen e njollave të forta ose për freskimin e sediljeve dhe sipërfaqeve të tjera, ky mjet është thelbësor për ata që duan detajimin dhe pastrimin e kujdesshëm.

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

  • Dizajni inteligjent : Vizualizoni drejtpërdrejt përzierjen për kontroll optimal të pastrimit.

  • Shkathtësi e pakrahasueshme : Ideale për dyshekë makinash, sedilje, divane dhe më shumë, duke përdorur APC Clean Auto .

  • Pastrim efikas dhe i barabartë : Grykat speciale spërkasin përzierjen në mënyrë të barabartë, ndërsa thithja e fuqishme siguron tharje të shpejtë.

  • Rezultatet profesionale : Merrni pastrim cilësor profesional për të gjitha nevojat tuaja të brendshme.

Mos e humbisni këtë mundësi për të përmirësuar rutinën tuaj të pastrimit. Porositni grykën transparente Clean Auto tani në clean-auto.net dhe zbuloni një metodë më efikase dhe profesionale për t'u kujdesur për hapësirat tuaja.

Ju lutemi vini re se fotot në faqen tonë janë vetëm për qëllime informative dhe mund të mos jenë kontraktuale.

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.