Excellence Fleece Microfiber Wash Glove - Clean Auto - DETAJE

Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje
BATCH: 1

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.
Excellence Fleece Microfiber Wash Glove - Clean Auto - DETAJE
Çmimi referencë €8,90
Çmimi me zbritje

Doreza e larjes me mikrofibër Excellence Polar është aksesori thelbësor për entuziastët e makinave që duan të ruajnë bukurinë e automjetit të tyre. E dizenjuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo dorezë siguron pastrim efektiv pa rrezik gërvishtjeje ose dëmtimi.

Karakteristikat kryesore:

 • Mikrofibra Premium: Kjo dorezë është bërë nga mikrofibra premium, të njohur për butësinë dhe aftësinë e tyre për të kapur papastërtitë, pluhurin dhe grimcat pa gërvishtur sipërfaqen e automjetit tuaj.

 • Teknologjia e lustrimit të butë: Fijet speciale në këtë dorëze larëse janë krijuar për të rrëshqitur butësisht nëpër trupin e makinës suaj, duke hequr në mënyrë efektive papastërtitë dhe papastërtitë.

 • E përshtatshme e dyanshme: Doreza është e pajisur me një anë të butë me mikrofibër për larjen e përgjithshme të makinës suaj, si dhe një anë leshi për tharje pa vija dhe lustrim përfundimtar.

 • Doreza elastike: Doreza përmban një dorezë elastike që i përshtatet lehtësisht dorës suaj, duke siguruar një kapje të sigurt dhe kontroll optimal gjatë larjes.

 • Shkathtësia e përdorimit: Kjo dorezë është e përshtatshme për të gjitha llojet e automjeteve, nga makinat tek motoçikletat, kamionët dhe varkat.

Përdorimi i rekomanduar:

 1. Lagni automjetin tuaj me ujë të vakët.
 2. Aplikoni detergjentin tuaj të preferuar në sipërfaqen që do të pastroni.
 3. Vendosni dorezën e larjes me mikrofibër Excellence Polar.
 4. Përdorni anën e mikrofibrës për të larë makinën tuaj, duke përdorur lëvizje të buta rrethore.
 5. Përdorni anën e leshit për të tharë dhe lustruar trupin.

Me Excellence Polar Microfiber Wash Mitt, mund të jeni të sigurt që automjeti juaj do të pastrohet siç duhet dhe siç duhet, ndërkohë që mbrohet nga gërvishtjet dhe dëmtimet. Jepini makinës tuaj trajtimin që meriton dhe mbajeni në gjendje të përsosur. Porosit sot për të përjetuar ndryshimin në cilësi.

Foto pa kontratë

Dërgesat

 • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
 • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

 • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.