Ekspres polak me shkëlqim të lartë për karrocerinë - Auto i pastër

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
Kapaciteti: 500 ml

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Plongez dans l'univers du nettoyage automobile de détailling sur Clean-Auto.net , la référence incontournable pour les passionnés du nettoyage automobile. Explorez notre vaste gamme de produits de qualité conçus pour sublimer et prendre soin de votre véhicule. Avec Clean Auto, offrez à votre voiture le traitement qu'elle mérite. Visitez clean-auto.net dès aujourd'hui.
Ekspres polak me shkëlqim të lartë për karrocerinë - Auto i pastër
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Zbuloni llakun tonë me shkëlqim të lartë për karrocerinë , i krijuar për të përmirësuar automjetin tuaj dhe për të rivendosur shkëlqimin e tij origjinal në çast! Formula jonë e fundit siguron shkëlqim të jashtëzakonshëm afatgjatë. Aplikimi është thjeshtuar, duke krijuar një shtresë mbrojtëse që i reziston elementeve, rrezeve UV dhe papastërtive duke ringjallur ngjyrën dhe shkëlqimin e trupit tuaj.

Pas një shampoje të mirë me APC Clean Auto , përdorni polak tonë Express me shkëlqim të lartë për Bodywork për të marrë rezultate të jashtëzakonshme. Lëreni automjetin tuaj të shkëlqejë si kurrë më parë me lustrimin tonë ekspres. Zbuloni bukurinë e saj të vërtetë në asnjë kohë.

Porosit tani për një përvojë të shkëlqyer drejtimi! Gjeni këtë produkt të jashtëzakonshëm në faqen tonë të Clean Autoclean-auto.net , kushtuar entuziastëve të makinave dhe ekspertëve të detajuar.

Foto pa kontratë


Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.