Ushqyes për lëkurë dhe lëkurë imituese - (PAE) Për mbrojtje afatgjatë dhe një veshje të re 500ML - 1 LITER - AUTO CLEAN - DETAJE

Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje
PËRMBAJTJA : 500 ml

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Ushqyes për lëkurë dhe lëkurë imituese - (PAE) Për mbrojtje afatgjatë dhe një veshje të re 500ML - 1 LITER - AUTO CLEAN - DETAJE
Ushqyes për lëkurë dhe lëkurë imituese - (PAE) Për mbrojtje afatgjatë dhe një veshje të re 500ML - 1 LITER - AUTO CLEAN - DETAJE
Çmimi referencë €14,90
Çmimi me zbritje

Ushqyes për lëkurë dhe imitim lëkure - (PAE) për mbrojtje afatgjatë dhe një veshje të re 500ML - 1 LITER

Kujdesuni për lëkurët dhe imitimet tuaja si kurrë më parë me Ushqyesin tonë Lëkurë dhe Imitim. I krijuar për të rivendosur, mbrojtur dhe ushqyer thellësisht, ky produkt është thelbësor për ruajtjen e bukurisë dhe qëndrueshmërisë së artikujve tuaj prej lëkure. Por pse është kaq e rëndësishme të ushqeni lëkurën dhe imitimet tuaja?

Lëkura, si lëkura artificiale, është një material natyral ose sintetik që i nënshtrohet konsumimit për shkak të faktorëve të ndryshëm si ekspozimi në diell, nxehtësia, lagështia dhe përdorimi i përditshëm. Pa kujdesin e duhur, lëkura mund të thahet, të plasaritet dhe të humbasë ngjyrën dhe shkëlqimin e saj, ndërsa lëkura artificiale mund të degradohet dhe të përkeqësohet më shpejt.

Ushqyesi ynë për lëkurë dhe lëkurë imituese depërton thellë për të hidratuar dhe zbutur materialin, duke ruajtur kështu elasticitetin dhe strukturën e tij origjinale. Përveç kësaj, formula e tij me një aromë neutrale lë pas një ndjesi të këndshme freskie, ndërsa përfundimi i saj ofron një pamje të re dhe të ringjallur për lëkurët dhe imitimet tuaja.

Jepini artikujve tuaj prej lëkure dhe lëkure artificiale mbrojtjen dhe kujdesin që meritojnë me ushqyesin tonë për lëkurë dhe lëkurë artificiale. Ruani bukurinë e tyre natyrore dhe zgjatni jetëgjatësinë e tyre me një produkt që siguron mbrojtje afatgjatë dhe një përfundim të përsosur.


Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.