Polonisht - Gomë me mikro gërvishtje - Shkëlqim i lartë dhe Ujërrezues - 500ml Spray - CLEAN AUTO

Çmimi referencë €24,90
Çmimi me zbritje
Batch: 1

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Explorez notre univers de perfection automobile sur Clean Auto, le site incontournable pour les passionnés du detailing. Découvrez une vaste gamme de produits de qualité pour sublimer et entretenir votre véhicule. Avec Clean-Auto.net , votre voiture mérite le meilleur.
Polonisht - Gomë me mikro gërvishtje - Shkëlqim i lartë dhe Ujërrezues - 500ml Spray - CLEAN AUTO
Çmimi referencë €24,90
Çmimi me zbritje

Spray Polish - Erases Micro Scratches - Shkëlqim i lartë dhe Ujërrezues - 500ml

Zbuloni Spray Polonues Micro Scratch Eraser 500ml, zgjidhja më e mirë për të marrë një dekorim profesional të detajimit kur pastroni makinën tuaj. Formula jonë e fundit eliminon mikro-gërvishtjet duke lënë një shkëlqim verbues dhe mbrojtje kundër ujit me çdo aplikim.

Karakteristikat kryesore:

  1. Gomë me mikro gërvishtje: Ringjallni bukurinë e automjetit tuaj duke eliminuar në mënyrë efektive mikro-gërvishtjet, gërvishtjet e lehta dhe papërsosmëritë e vogla të bojës.

  2. Performanca e detajuar: Merrni rezultate të denja për pastrimin më të mirë të automobilave me një kalim të vetëm. Kurseni kohë dhe përpjekje, duke arritur një përfundim profesional.

Përdorni me mikrofibrat tanë me cilësi të pastër automatike: Për aplikim të përsosur, kombinoni llak me llak me mikrofibrat tanë të nivelit të lartë, të krijuar posaçërisht për pastrimin e automjeteve. Këto mikrofibra garantojnë shpërndarje të barabartë të produktit dhe një rezultat të përsosur çdo herë.

Jepini makinës suaj trajtimin e detajuar që meriton me llakun tonë 500ml me gomë mikro gërvishtëse. Vizitoni clean-auto.net për të marrë një karrocë me gaz dhe të mbrojtur.

Bëjeni automjetin tuaj të shkëlqejë sot!

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.