100ml Doser - Spërkatës 500ML - 1 Litër - 5L CAN - Clean Auto

Çmimi referencë €2,90
Çmimi me zbritje
Madhësia: Dozer 100 ml
100ml Doser - Spërkatës 500ML - 1 Litër - 5L CAN - Clean Auto
100ml Doser - Spërkatës 500ML - 1 Litër - 5L CAN - Clean Auto
Çmimi referencë €2,90
Çmimi me zbritje

Spërkatësi 500 ml është një mjet i gjithanshëm për të gjitha nevojat tuaja për spërkatje. Me një dizajn elegant dhe modern, ai nuk është vetëm funksional, por edhe estetikisht i këndshëm.

Me një kapacitet prej 500 ml është ideal për përdorim në makinën, shtëpinë, kopshtin apo zyrën tuaj. Dy funksionet e spërkatjes ju lejojnë të zgjidhni midis mjegullës së imët ose spërkatjes direkte, në varësi të nevojave tuaja.

Ky spërkatës është i lehtë për t'u përdorur dhe për t'u mbushur falë kapakut të vidhosur. Gryka e rregullueshme e spërkatjes ju lejon të kontrolloni sasinë e lëngut që spërkatni, e cila është e përkryer për produkte pastrimi, produkte bukurie apo edhe aromat e dhomës.

Spërkatësi është bërë nga materiale të cilësisë së lartë për jetëgjatësi dhe përdorim të qëndrueshëm. Është gjithashtu e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur për përdorim të vazhdueshëm.

Shtoni këtë spërkatës 500 ml në koleksionin tuaj të mjeteve për një rezultat profesional dhe elegant çdo herë. Porosit tani dhe shijo komoditetin dhe efikasitetin që ofron.

Livraisons

  • Livraison DPD & Mondial Relay gratuite dès 79,90€ d'achat sinon à 2,90€.

Retours

  • Retours gratuits sous 30 jours. Le(s) article(s) retourné(s) doivent être neufs, non utilisés dans l'emballage d'origine.