Shampo - Depilim - Pa kontakt - Ultra e koncentruar - Detajim - Auto i pastër

Çmimi referencë €15,90
Çmimi me zbritje
KAPACITETI: 1L

Dorëzimi brenda 24 orëve përmes DPD

Kthim falas brenda 30 ditëve. Kenaqesi e garantuar.

Shampo - Depilim - Pa kontakt - Ultra e koncentruar - Detajim - Auto i pastër
Shampo - Depilim - Pa kontakt - Ultra e koncentruar - Detajim - Auto i pastër
Çmimi referencë €15,90
Çmimi me zbritje

Zhytuni në të ardhmen e larjes së makinave me shampon revolucionar të Clean Auto, i krijuar posaçërisht për të thjeshtuar rutinën tuaj të larjes së makinave. Nuk ka më orë të shpenzuara për pastrim! Shampo jonë funksionon fuqishëm për të hequr papastërtitë dhe papastërtitë pa kërkuar ndonjë veprim mekanik intensiv.

Si ta përdorni:

  1. Hollim i lehtë: Thjesht përzieni 3% deri në 5% të shamponës sonë ultra të koncentruar me ujë për të marrë një zgjidhje të gatshme për përdorim.

  2. Zgjidhni metodën tuaj: Përdoreni me topat tanë me shkumë për një aplikim të barabartë dhe pa rrëmujë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një spërkatës për të synuar zona të veçanta, ose derdhni përzierjen në ujin tradicional të larjes.

  3. Aplikimi pa mundim: Aplikoni me bujari shampon në sipërfaqen e automjetit tuaj. Nuk ka nevojë të pastrohet fuqishëm, thjesht lëreni për disa minuta.

  4. Rezultate mahnitëse: Shpëlajeni tërësisht për të zbuluar trupin e pastër dhe me shkëlqim. Shampo jonë pa prekje garanton rezultate profesionale me çdo përdorim.

Thjeshtoni rutinën tuaj të larjes dhe arrini rezultate të përsosura me shampon pa prekje të Clean Auto.
Mund të përdoret me topat tanë me shkumë , spërkatësit ose në një kovë larës, duke ju dhënë fleksibilitet të plotë në kujdesin për automjetin tuaj.

Lëreni teknologjinë të kujdeset për pastrimin e automjetit tuaj, në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga koha juaj e lirë.

Dërgesat

  • Dorëzimi falas i Mondial Relay nga 49,90 € blerje ndryshe me 2 €.
  • Dërgesa Colissimo me 4,90 €.

Kthimet

  • Kthim falas brenda 30 ditëve. Artikulli(et) e kthyera duhet të jenë të reja, të papërdorura në paketimin origjinal.